Detaljer om nytt Driver

Ubisoft presenterer på E3

Ubisoft byr på ville biljakter i San Fransisco.

Ubisoft røpet allerede før E3 at de jobbet med et nytt Driver-spill, men nå har de sluppet de første detaljene. Spillet heter Driver: San Fransisco, og kommer i løpet av årets fjerde kvartal til Xbox 360, PS3, PC og Mac. Wii-eiere kan se frem til et annet Driver-spill som blir annonsert i løpet av kort tid.

Bullitt 2?

Spillet følger seriens faste helt, politimannen John Tanner. Han er på jakt etter gangsteren Charles Jericho, som holder San Fransisco i et jerngrep.

Som vanlig fokuseres det på heftige biljakter i åpne miljøer, og denne gangen har utviklerne i Reflections lagt inn en funksjon som gjør at du når som helst kan hoppe mellom spillets over hundre lisensierte biler.

Flerspiller får vi også.

Ellers loves vi en engasjerende historie og en unik kjøremodell. Markedsføringsmann Geoffroy Sardin fra Ubisoft sier følgende:

– På mange måter ble action-racing-sjangeren definert av Driver-seriens unike blanding av intens bilkjøring og ikoniske omgivelser. Driver: San Fransisco får en spennende historie og nye og spennende spillelementer som utvilsomt vil hekte både seriens tilhengere og nye spillere.

Mer informaasjon blir å finne på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden