Ubisoft - E3 2022

Ubisoft skal ikke ha noen «E3»-presentasjon

Vil i stedet vise spill senere i år.

Ubisoft

Ubisoft har vært fast inventar ved E3-tider i alle år. Denne sommeren vil utvikleren bak Assassin's Creed, Far Cry og The Division imidlertid ta det med ro.

I en uttalelse til Axios bekreftet en talsperson at det ikke blir noe av den årlige Ubisoft-konferansen i juni. I stedet planlegger selskapet å vise frem sine nye spill «senere i år», men akkurat hva det betyr kom ikke frem.

Nyheten følger tidligere rykter om at Ubisoft planlegger å holde et stort spillshow en gang i år. Som vi skrev i mars skulle dette angivelig avvikles før E3, men sånn ble det altså ikke.

Presentasjonen, slik den så ut for to måneder siden, skulle visstnok inneholde minst 20 spill. Blant disse er etter sigende Immortals Fenyx Rising 2 et nytt Prince of Persia i 2,5D og et mindre, mer snikefokusert Assassin's Creed.

Ubisoft er ikke den eneste sværingen som dropper årets E3-sesong. Selve E3-messa hopper også helt over 2022, og satser i stedet på å komme tilbake til neste år. EA skal heller ikke ha noe show i sommer, mens Nintendo foreløpig ikke har sagt om de kommer eller ikke.

LES OGSÅ: Her er programmet for årets E3-erstatningsshow »

Siste fra forsiden