Ukens leseromtale (uke 15)

En halv uke forsinket har vi omsider fått luket ut den beste leseromtalen fra påskeuken.

Mandager er som kjent blitt den vante dagen for avdukingn av forrige ukes beste leseranmeldelse her på Gamer.no. Denne uken var mandag imidlertid en helligdag, og utover i uken har vi hatt for mye å henge fingrene i til å klare å hente oss inn etter en trivelig påskeferie.

Per Magnus Lindgjerdets vurdering av Doom 3 på Xbox

Men nå er vi snart i rute, og det er på tide å rette fokuset mot Per Magnus Lindgjerdets vurdering av Doom 3 på Xbox. Hans leseromtale er ærlig og direkte om et spill han absolutt lar seg skremme av, men som i følge innsender samtidig har en tynnslitt historie og et par logiske brister.

En fin tekst, men vi tar oss friheten med å tipse forfatter om at "story" betyr historie på norsk. Her er et utdrag fra teksten:

- Spillet er, som så mange andre FPS-spill, monotont og det sliter litt med storyen. Du får riktignok følelsen av å være der på basen på mars, klaustrofobisk klemt inne i trange ganger og med monstre rundt hvert hjørne, men det er bare det at det ikke skjer stort annet enn det. Det er enkelte overraskelsesmomenter og det er enkle oppgaver som må løses, men alt i alt handler spillet bare om én ting: Nemlig å drepe de olme monstrene fra helvete før de dreper deg.

Vi gratulerer! Neste mandag setter vi søkelyset på en ny leseromtale. Dere finner link til erfaringssystemet i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. Den siste måneden har det også vært mulig å se siste 8 lesererfaringer nederst i høyremenyen overalt på Gamer.no.

Siste fra forsiden