Uncharted 4 får intens samarbeidsmodus

Se traileren til den nye modusen som slippes neste måned.

Det siste kapittelet i Nathan Drakes fartfylte eventyr har vært på markedet en stund, men utviklerne er ikke ferdige med Uncharted 4 ennå. På den offisielle PlayStation-bloggen kan man nå lese at spillet får en ny samarbeidsmodus neste måned.

Den nye samarbeidsmodusen, som du kan se i traileren øverst i artikkelen, heter Survival og innebærer som navnet antyder å kjempe mot innkommende horder av fiender. Du kan spille på lag med opptil to andre spillere.

Sony

Gjenkjennelig med nye triks

Modusen vil ligne på den man også finner i de to foregående Uncharted-spillene, men skal visstnok by på større variasjon og høyere utfordringsnivå. Du kan bryne deg på til sammen femti angrepsbølger på ti forskjellige kart, og hver bølge vil avsluttes med intense sjefskamper.

I tillegg til å drepe fiender av ymse sorter vil man også måtte løse diverse andre oppgaver underveis, som for eksempel å beskytte bestemte områder, samle skatter innen en gitt tidsfrist og ekspedere utvalgte, merkede fiender.

Survival-modusen byr ellers på et eget progresjonssystem, som blant annet innebærer at man vil få tilgang til våpenoppgraderinger og andre godsaker etter hvert som man beveger seg oppover i nivåene. Fiendene vil imidlertid tilpasse seg de nye våpnene.

En Uncharted-film skal være underveis: Nå har filmen fått ny regissør »

Siste fra forsiden