Universe at War til 360

Segas strategistorsatsning, Universe at War, kommer også til Xbox 360.

Universe at War: Earth Assault er det neste strategispillet fra Petroglyph, en gruppe Westwood-veteraner som allerede har gjort seg kjent med Star Wars: Empire at War. Nå har Sega kunngjort at det kommer til Xbox 360 i første kvartal neste år (mens PC-versjonen fortsatt står oppført for utgivelse mot slutten av dette året).

En gruppe utenomjordiske raringer

Earth Assault foregår i en fremtid hvor menneskeheten får stifte bekjentskap med flere nye utenomjordiske raser. Den ene av dem kalles Hierarkiet, og planlegger å høste alt organisk materiale fra jordkloden. De andre er her stort sett for å krige mot det grusomme Hierarkiet, og de teknologisk underlegne menneskene havner altså mellom asken og ilden.

Sega og Petroglyph lover flere spennende funksjoner de mener vi aldri tidligere har sett i sanntidsstrategisjangeren. Den viktigste av disse er noe som kalles Tactical Dynamics, hvor spillerne får mulighet til å skreddersy enhetene sine i sanntid på slagmarken. Våpen og forsvarsverker kan modifiseres underveis slik at du på best mulig måte kan utnytte deg av den taktiske situasjonen du til en hver tid er i.

Det skrytes også av ødeleggbare landskaper, og du kan komme tilbake til en slagmark på et senere tidspunkt, og fortsatt se skadene. I flerspillermodus får vi dessuten MMO-elementer, og mulighet til å kjempe for dominans over jordkloden i en langvarig onlinekampanje. Xbox 360-versjonen vil få et kontrollsystem tilpasset håndkontrolleren, og utviklet spesielt med tanke på konsollspillere.

Siste fra forsiden