Grøss og gru på PSP

Universitetsmareritt

Skrekkspillet Obscure II relanseres på Sonys håndholdte.

Playlogic har sluppet en pressemelding hvor de forteller at deres skrekkspill Obscure II (kjent som Obscure: The Aftermath i Statene) slippes på PSP, men bare som nedlasting. Det loves at spillet skal være klart til lanseringen av PSP Go i oktober, men det er foreløpig uvisst om dette bare gjelder USA.

Obscure II foregår på Fallcreek-universitetet, og handler om de overlevende fra det første Obscure. De prøver å legge fortiden bak seg, men nye grusomheter lurer i området rundt universitetet.

Merkelige, svarte blomster har dukket opp, og etter et eksperiment oppdages det at de inneholder et stoff som forårsaker svært livaktige og intense drømmer. Når stoffet blir et populært dopp på universitetet tar det ikke lang tid før farlige bieffekter dukker opp, og snart får elevene annet å tenke på enn eksamen.

Vi får spille som seks ulike elever, og i motsetning til de fleste andre skrekkspill må du ikke møte ondskapen alene. Når som helst kan en kamerat ta kontroll over en av elevene og spille sammen med deg.

Obscure II er også tilgjengelig på PC, Playstation 2 og Wii.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden