Urbant kampspill fra Namco

Spillbladet Famitsu har fortalt at designerne bak Tekken og Soul Calibur har slått seg sammen for å utvikle et nytt urbant actionspill.

Urban Reign, som skal lanseres senere i år, foregår i den moderne byen Green Harbor, hvor en kidnapping skaper konflikt mellom to av de største gangstergruppene. Spillet skal være et tredjepersons kampspill hvor opp til fire spillere kan samarbeide for å ta ut fienden. Spillet kommer med over 60 spillbare karakterer, inkludert sjefen for Chinatown-gjengen, Lee Shun Ying, samt Brad Hawk, Dwayne og Glen.

Lee er ei jente på 24 år som har arvet posisjonen sin i Chinatown etter hennes avdøde far. Hun benytter seg av kung fu og et stort sverd. Dwayne er 32 år og leder en gjeng som heter Zapps (som er i konflikt med Lee og gruppen hennes), og er flink til raske angrep hvor han kan presse motstanderen bakover. Glen er den 41 år gamle lederen for en motorsykkelgjeng som heter Hell's Region, mens mystiske Brad Hawk er en profesjonell livvakt som er leid inn for å passe på Lee.

Urban Reign skal være cirka 60 prosent ferdigutviklet. Det er ikke klart hvilke plattformer spillet kommer til.

Siste fra forsiden