Utforsk deler av Star Citizen gratis

Utvikleren gir alle muligheten til å prøve en demo av romsspillet.

Cloud Imperium Games

I forbindelse med spillmessen SXSW i Texas har Star Citizen-utvikleren gitt alle og enhver muligheten til å prøve en demo av store romspillet helt gratis. Er du interessert kan du gå til spillets nettside og taste inn en kode for å få tilgang til spillet frem til den 20. mars. Koden er SXSWFREEFLY2K15. Om du ikke allerede har en Star Citizen-spillkonto må du registrere deg først.

I demoen får spillere fly et Anvil F7C Hornet treningsskip i romkampmodulen Arena Commander. Mellom flyturer blir det også muligheter for å få en nærmere kikk på skipet ditt mens det står parkert i hangaren.

Skyt på alt som rører seg i Star Citizens romkampmodul.

Vil du prøve demoen må du belage deg på en nedlasting på 20 gigabyte, som er i romsligste laget for en demo. Riktignok er dette bare småtteri på den skalaen Star Citizen operer med. En utvikler for spillet fortalte nylig at det endelige spillet vil kreve omtrent 100 gigabyte med plass – og det er uten alle de planlagte oppdateringene etter utgivelse.

Arena Commander er den andre spillbare modulen som så langt er lansert i Star Citizen-universet. Da den ble lansert i juni i fjor fikk spillere som hadde kjøpt egne skip endelig muligheten til å prøvefly dem for første gang.

Romkampmodulen er selvfølgelig bare en liten del av Cloud Imperium Games’ enorme univers som takket være en stadig strøm av publikumsfinansiering hele tiden vokser seg større. Etter planen skal spillets resterende moduler lanseres med jevne mellomrom før fullversjonen slippes en gang i 2016.

Et av de mer snodige grepene i spillet ble annonsert i fjor.
Star Citizen har fått racingmodus »

Siste fra forsiden