Tales of Vesperia til Europa

Utforsk en ny verden

Et nytt, japansk rollespill er på vei.

Tales er en serie japanske rollespill som startet med SNES-spillet Tales of Phantasia i 1995. Siden den gang har serien dukket opp på en rekke plattformer, men mange av disse titlene har aldri blitt sluppet i Europa.

Atari og Namco Bandai har nå annonsert at de vil utgi Tales of Vesperia til Xbox 360 i vår verdensdel. Spillet har allerede vært ute en stund i Statene og Japan, men vi får det ikke før til sommeren.

Tales of Vesperia foregår i fantasiverdenen Terca Lumireis. Store deler av denne verdenen styres av et mektig imperium, men mange av innbyggerne er misfornøyde med deres strenge styre og vil ha mer frihet. Du spiller Yuri Lowell, en ridder i imperiets tjeneste, som har havnet midt oppi konflikten mellom sine sjefer og de opprørske undersåttene.

Som i de fleste japanske rollespill må du legge ut på reise og utforske verden mens du bekjemper monstre og møter nye venner og fiender. I likhet med de andre Tales-spillene foregår kampene i Tales of Vesperia i sanntid, og ved å koordinere angrep med dine allierte kan du sette opp kraftige kombinasjoner. Du kan også bygge opp energi i løpet av en kamp for å utløse drepende avslutningsangrep.

Tales of Vesperia slippes en gang i juni.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden