Utgivelsesdatoer: Pikmin 2 og Mario Golf Advance

Nintendo har nylig kunngjort de europeiske utgivelsesdatoene til Mario Golf: Advance Tour (GBA) og Pikmin 2 (GameCube).

Pikmin 2 kommer ut 8. oktober, og følger eventyrene til astronauten Olimar. Han må tilbake til planeten Pikmin for å finne en serie skjulte skatter som ligger begravd under planetens overflate. Dette er nødvendig for at han skal få penger til å redde selskapet sitt. Olimar er ikke alene, og får hjelp av assistenten sin Louie. Sammen må de utforske planeten og finne pikmin-dyr som de kan få hjelp av ved å gi dem forskjellige kommandoer.

Pikmin 2 kommer med to nye pikmin-typer; hvite og purpurfargede. I tillegg får du kontrollere de røde, gule og blå pikminer, som vi kjenner fra den kritikerroste forgjengeren. Alle de ulike pikminene har sine egne styrker og svakheter, og det er opp til deg å bruke de i de situasjonene hvor de er mest nyttige. Spillet kommer med 60 ulike monstre og en haug av komplekse oppgaver. I tillegg til enspillerdelen får to spillere mulighet til å spille sammen, via delskjerm.

Mario Golf: Advance Tour kommer ut 17. september, og er et humørfullt golfspill hvor Mario og vennene hans møter massevis av utfordringer på golfbanen. Spillet kommer med et unikt historiemodus hvor du får ta kontroll over ditt eget golflag og må lede disse til suksess. Spillerne får erfaring etter som de lykkes på banen, og kan forbedre evnene på flere forskjellige områder.

Spillet kommer også med mulighet for at opp til fire spillere kan spille mot hverandre (alle mot alle eller to mot to), og i tillegg vil det være mulig å linke spillet opp mot en GameCube for å få tilgang til bonusmateriale og kopiere spillerne dine over på konsollen slik at du kan bruke dem i GameCube-spillet Mario Golf: Toadstool Tour.

Siste fra forsiden