Storregissør med spillprosjekt

Uvisst akkurat hva

Guillermo Del Toro holder på med sitt første spillprosjekt.

MTV News kan melde at den velkjente filmregissøren Guillermo Del Toro for øyeblikket tar sine første skritt inn i spillindustrien. Han er tidligere kjent for å ha regissert de to filmene om tegneseriefiguren Hellboy, samt kritikerroste Pans Labyrint.

Ingenting er kjent om akkurat hva slags spill selskapet hans utvikler, men det skal angivelig være snakk om en «diger avtale med et digert selskap». Det er fra før av kjent at regissøren er svært begeistret for kritikerfavoritter som Flower og Shadow of The Colossus, men vi må vente et par uker før vi får vite hva hans nye prosjekt går ut på.

Del Toro skulle egentlig regissere filmen basert på Tolkiens Hobbiten, som er planlagt utgitt i 2012, men han forlot nylig dette prosjektet. Det mistenkes likevel i at han kan være involvert i en spillmatisering av boken, uten at dette er annet enn løse spekulasjoner.

Dette er ikke første gang en filmregissør er involvert i et spillprosjekt. Fra før av vet vi at Steven Spielberg har vært involvert i flere titler, blant annet LucasArts eventyrspill The Dig og det noen år gamle Boom Blox. Sistnevnte var likevel ingen slager, og vår anmelder fant det helt middelmådig.

Toppbildet er tatt av Gage Skidmore under forrige ukes San Diego Comic Con. Det brukes av oss i henhold til bildets Creative Commons-lisens.

Siste fra forsiden