A Boy and His Blob gjenoppstår

Vakker oppfølger

Etter atten års fravær er gutten og klumpen tilbake.

På slutten av 80-tallet kom det merkelige plattformspillet A Boy and His Blob til NES. Det ble utviklet av Pitfall-skaper David Crane, og du spilte en ung gutt som dro på eventyr med en liten slimklump fra verdensrommet.

Det spesielle med slimklumpen var at den kunne skifte form til all slags nyttige gjenstander når den ble matet med med ulike typer godteri. En type godteri kunne for eksempel forvandle klumpen til en bro som gutten så kunne bruke til å krysse avgrunner.

Spillet fikk en oppfølger til Game Boy, og for et par år siden ble det planlagt en relansering av serien på DS, men denne ble skrinlagt. Nå får likevel gutten og klumpen en ny sjanse, for amerikanske Wayforward jobber med et nytt A Boy and His Blob-spill til Wii.

Det er spillbladet Nitendo Power som har avslørt det nye prosjektet, og i bladets aprilnummer skal det komme flere detaljer. I mellomtiden har de lekket litt informasjon på sine nettsider. Det loves vakker, håndtegnet 2D-grafikk og flotte animasjoner, samt en rekke nye egenskaper for den lille slimklumpen.

Relanseringen av A Boy and His Blob har foreløpig ikke fått noen slippdato, men den skal være klar en gang i løpet av høsten.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden