Valorant

Valorants neste figur heter Killjoy

Bringer med seg tysk høyteknologi til skytespillet.

Riot Games' ennå ganske ferske skytespill Valorant får snart sin såkalte andre akt, og i den forbindelse har utvikleren nå avduket en splitter ny figur til spillet. Figuren har fått navnet Killjoy, og hun introduseres 4. august.

Killjoy, som har tysk nasjonalitet, beskrives som en «genial oppfinner» som blant annet bringer med seg defensiv høyteknologi til arenaen. For et innblikk i arsenalet kan du sjekke ut introduksjonsvideoen øverst i artikkelen.

Våpentårn av denne typen er blant dingsene som Killjoy har i ermet.
Riot Games

Lettdrevet gratisspill

Blant figurens leketøy finner man automatiske våpentårn («turrets») og diverse fjernutløste duppeditter som kan gjøre mye skade på fiender som kommer for nærme.

Akkurat når Valorants andre akt ankommer er ukjent, men utvikleren kom nylig med en oppdatering om hva det neste kapittelet vil by på av nyheter.

Valorant ble kunngjort i mars i år og er blitt beskrevet som en blanding av Counter-Strike og Overwatch. Spillet er et lettdrevet, gratis skytespill for to lag på 5 personer hver, der hver spiller kan velge mellom et galleri av figurer med egne spesialferdigheter.

Riot Games har også laget sin egen programvare for å luke ut spillere som jukser. Det heter Riot Vanguard, og ble først mottatt med en kritisk holdning fra mange spillere for sin noe aggressive løsning.

Spillet er foreløpig PC-eksklusivt, men utvikleren har bekreftet at de allerede er i ferd med å lage konsoll-prototyper.

Vi testet Valorant i mai: Dette var vårt inntrykk »

Siste fra forsiden