CCP med grøsser-MMO

Vampyrer og sånt

Store avsløringer fra Eve Online-skaperne neste måned?

Eurogamer kan fortelle at vi etter all sannsynlighet får den første informasjonen om Eve Online-skaperne CCPs neste massive onlinespill i september. World of Darkness, som det heter, er basert på et overnaturlig penn- og papirspill fra den tradisjonsrike utgiveren White Wolf.

De nye detaljene skal etter sigende avsløres på en messe for tilhengere av brettspillet, kalt «The Grand Masquerade». Denne avholdes i New Orleans mellom 23. og 26. september.

Informasjonen kommer opprinnelig fra et intervju grøssersiden Flames Rising foretok med World of Darkness-MMO-ets samfunnssjef, Shane DeFreest.

Bilde fra kritikerroste Vampire: The Masquerade - Bloodlines, som deler setting med MMO-et.

– De store nyhetene jeg ikke kan utfylle er at vi har noe veldig stort vi har lyst til å vise tilhengerne våre først. Vi vil gi en første titt på fremtiden til World of Darkness ved solnedgang fredag. Du vil ikke gå glipp av dette, enten du har vært en fan av spillene våre i to måneder eller to tiår, er den diffuse beskjeden fra DeFreest.

Dermed får vi bare smøre oss med tålmodighet for å se akkurat hva som avsløres på denne sabbaten som avholdes i halvmånebyen. CCP har tidligere vært svært tilbakeholdne med informasjon om spillet, til tross for at det angivelig har vært under utvikling i fire år nå.

De islandske utviklerne har mange baller i lufta for øyeblikket, der de tidligere i sommer lanserte nok en utvidelse til storspillet Eve Online og samtidig utvikler World of Darkness og skytespillet Dust 541. Vi tok også en prat med en av deres produsenter på GDC i mars.

Dette er for øvrig ikke første gang World of Darkness-settingen, som nå eies av CCP, spillmatiseres. De to kritikerroste rollespillene Vampire: The Masquerade Bloodlines og Redemption har begge opphav i dette universet. I tillegg deler de setting med Hunter: The Reckoning, som kom ut til Xbox og GameCube.

Siste fra forsiden