Podkast

DoubleJump, episode 21

Var Blizzcon for forutsigbart i år?

DoubleJump diskuterer Blizzard-helgen, Fallout 4 og ostekake.

Blizzcon 2015
Håvard Hofstad Ruud/Gamer.no

I helgen ble Blizzards store skryte-av-seg-selv-helg avholdt i Anaheim Convention Center i California. Håvard Ruud var på plass og forteller om Blizzcon-relaterte og kulinariske opplevelser. Ikke overraskende går det, til Marius’ fortvilelse, med mye tid til å diskutere Overwatch, Hearthstone og Warcraft-traileren som debuterte på Blizzcon.

Til tross for at Blizzard-festen tar mye plass får gutta presset inn litt snikksnakk om andre spill også. Gøran Solbakken har testet litt av hvert av nyere og gamle spillutgivelser. Deriblant en liten smakebit av Fallout 4, litt Rise of the Tomb Raider, litt Black Ops 3, litt Assassin’s Creed Syndicate, litt The Binding of Isaac og litt Super Mario 3D World. Marius Kjørmo har hatt en ferieuke som han har brukt på å spise kake og spille mer Football Manager 2016.

I tillegg blir det som vanlig en liten gjennomgang av ukas viktigste nyheter. Blir film- og TV-selskapet til Activision Blizzard en suksess? Kommer Activision sin Candy Crush-investering til å lønne seg? Blir The Witcher-filmen bra?

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jens Erik Vaaler og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden