Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 17

Vi åpner dagens julekalender

En bjørn, en fugl og en god dose kjøring og action.

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Superpakke til Xbox One

I dagens luke venter en god dose Microsoft-publiserte spill.

Forza Motorsport 6.

Vi håper å ha noe for en hver smak her, og hvis du er glad i kjøring vil kanskje Forza Motorsport 6 falle i smak. Vår anmelder likte det i hvert fall, og mener det er et av de beste spillene i serien, med bunnsolid kjørefølelse og imponerende grafikk.

Gears of War: Ultimate Edition.

Er actionspill mer din greie kan kanskje det mest essensielle skytespillet til Xbox, ved siden av Halo, være av interesse. Gears of War: Ultimate Edition er en oppussing av det originale spillet til Xbox 360 fra 2006.

Rare Replay.

Den gang da sa vår anmelder at det var en lett versjon av frustrasjon som breiet seg om ham når han måtte kjempe for å finne noe negativt å si om spillet. Full pott ble det på spillet den gang, og den oppdaterte grafikken til Xbox One blåser liv i spillet og gjør det relevant igjen.

Lunar White Wireless Xbox One kontroller.
Microsoft

Med siste spill i premiepotten samler Rare Replay nesten alt Rare har gjort de siste 30 årene. Alt fra Lunar Jetman og Battletoads til Banjo Kazooie og Jet Force Gemini. Nintendo eier Rare-utviklede spill som Donkey Kong Country-serien og Donkey Kong 64, så de spillene mangler selvsagt i samlingen. Fortsatt, dette er en solid pakke viktige spill du helst vil ha i repertoaret ditt.

Men hva er vel spill uten en god kontroller å spille på? Til slutt legger vi med en Lunar White Xbox One-kontroller i pakken. Denne håndkontrolleren har impuls-triggere og svært responsive stikker, samt 3.5 millimeter stereo-inngang til hodetelefoner og en passform som glir fint inn i de fleste håndflater.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden