Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 12

Vi er halvveis gjennom adventstiden – her er luke nummer tolv

Vi har mer kraftig og god lyd på lager.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Hodetelefoner fra Creative

Sound BlasterX H7.
Creative

I dagens luke har vi tryllet fram et bunnsolid hodetelefonsett fra Creative. Sound BlasterX H7 kombinerer komfort og et slitesterkt design med kraftig og detaljrik lyd. Med den innebygde DAC'en kan hodetelefonene konvertere digitale lydkilder til 7.1-kanals surround på opp til 24bit/96kHz gjennom USB-lydkortet sitt. Dette fungerer både på PC og PlayStation 4.

Du kan også koble hodetelefonene til andre enheter som mobiltelefon og Xbox One, men da brukes mini-jack og konverteringen skjer før lyden når Sound BlasterX-klokkene.

Med Sound BlasterX Acoustic Engine Pro kan du i tillegg lage egne lydprofiler, samt velge i en rekke forhåndsinnstillinger for populære spill som Call of Duty, Counter Strike: Global Offensive og DotA 2.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
554 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden