Konkurranse

Vi har åpnet den tiende luken i julekalenderen

Et nytt spill ligger bak luken.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Det nyeste i Destiny 2

Bak luke nr. 10 finner vi Destiny 2: Shadowkeep til Xbox One. Den relativt nye utvidelsen markerer en ny start for utvikler Bungie og Destiny 2 – selv om grunnspillet nå er gratis, leveres det fortsatt utvidelsespakker som Shadowkeep. Vår anmelder var ikke snau da han anmeldte spillet:

Destiny 2: Shadowkeep.
Bungie

– Bungie er blant de klart beste i verden på skytespillsjangeren. De har en ekstremt god forståelse for hva som gjør skytefølelse underholdende og givende, og for hvordan man leverer tilfredsstillende actionopplevelser på løpende bånd. Det er denne grunnmuren hele Destiny hviler på, og det er denne grunnmuren som har fått millioner av spillere til å være med Bungie på denne reisen i over fem år.

– Shadowkeep bygger et stilig og moderne hus på denne grunnmuren, det er nok digg innhold her til at det er lett å anbefale denne utvidelsen til både veteraner og nykommere. Ikke minst er New Light en soleklar anbefaling – her får du et veldig godt inntrykk av hva dette universet har å by på, skrev han i sin anmeldelse.

I tillegg til spillet slenger vi med en t-skjorte, cap, kunstbok og notatbok.

Premien er levert av PR Nordic.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
929 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden