Konkurranse

Vi har åpnet luke 18 i julekalenderen

Se hva du kan vinne i dag.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Gamingrouter fra Netgear

Netgear

I dag kan du vinne en Nighthawk Pro Gaming Router XR300. Denne ruteren er designet for å optimalisere trafikken for nettspilling, slik at du skal kunne spille uten høy latens. En av funksjonene heter «Geo-filter», og lar deg definere hvor du er for å kun bruke spillservere som er så nøre som mulig. Ruteren har også programvare som lar deg ha full kontroll over hvilke enheter som skal prioriteres, og gjør det automatisk sånn at nettspilling prioriteres.

Premien er levert av Netgear.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
103 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden