Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 11

Vi har åpnet luke nummer elleve

Analoge spill er også en greie.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Eldritch Horror.
Fantasy Flight Games

Gavekort på brettspill

Alchemists.
Arclight
Cards Against Humanity.
Cards Against Humanity LLC

I dag er det den virkelig analoge spillingen som skal dyrkes. Bak dagens luke skjuler det seg nemlig et gavekort på 1200 kroner for kjøp av brettspill i nettbutikken Gamezone.no.

Finnes det egentlig noe som er mer synonymt med kos enn brettspill sammen med familie og venner i romjulen? Med gavekortet i dagens luke får du fritt valg blant nettbutikkens store utvalg av gamle klassikere og spennende nykomlinger i alle slags sjangre, og med 1200 kroner har du nok til å kjøpe opp til flere spill av meget høy kvalitet.

Om du trenger tips til hva du skal kjøpe, kan vi enkelt anbefale rollespillet Eldritch Horror, strategispillet Alchemists og kortspillet Cards Against Humanity. Ellers er det vanskelig å trå feil med klassikere som Monopol, Settlers fra Catan og Den Forsvunne Diamanten.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
891 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden