Konkurranse

Vi har flere betanøkler til racingspillet Trackday Manager

Kan du lede teamet ditt til suksess?

Oppdatering onsdag 20. mai: Vi har fått tak i flere betanøkler og deler ut disse på samme måte som sist. Bli med i trekningen ved å melde deg på nederst i artikkelen.

I Trackday Manager styrer du ikke bilen selv. I stedet inntar du rollen som leder av et team, og oppgaven din er å gi instrukser til den datastyrte sjåføren underveis, som igjen utfører disse så godt han kan på banen i konkurransen mot sjåfører ledet av andre spillere på nettet.

– Bakgrunnen med Trackday Manager var å få inn noe nytt i spillverdenen, fortalte utviklerne i Arctic Hazard oss da vi besøkte dem for å se på spillet i januar. Gjengen består blant annet av flere tidligere Funcom-ansatte.

Mye taktikk

Det er fem hovedkommandoer man kan velge mellom i spillet: Kjør forbi på høyre, på venstre, legg deg i rumpa på bilen foran, blokker bilen bak deg og «overdrive» – som kjører bilen på maks. I tillegg må du fortelle når bilen må innom depotet for drivstoff eller dekkskifte, og når det er tid for å aktivere KERS og ECU.

Sponsorene i spillet er autentiske og gir laget ditt rekke delmål, som igjen gir penger i kassa dersom du klarer dem. (Bilde: Arctic Hazard)

Hver og en må brukes omhyggelig, ettersom samtlige påvirker bensinbruken og varmen i motoren. Bruker du for eksempel overdrive over lengre tid, vil motoren overopphetes.

Tilpasningsmulighetene i spillet er omfattende. Det er mulig å endre alt fra chassis og gir, til kjøling og spoiler. Etter hvert løp får man erfaringspoeng avhengig av hvor godt man presterte. Disse kan brukes til å forbedre sjåføren, bilen og laget, akkurat som i tilsvarende spill som Race Team Manager, Motorsport Manager og Racing Manager.

Delta i trekningen

Nå er spillet inne i en lukket testperiode der utviklerne søker tilbakemelding fra spillerne, og vi har fått tak i betanøkler til våre lesere. For å melde deg på i trekningen må du fylle inn e-postadressen din i feltet under. De første nøklene distribueres på formiddagen torsdag 21. mai.

Oppdatering 21. mai: Alle som meldte seg på har nå fått nøkkel. De resterende nøklene deles ut etter førstemann-til-mølla-prinsippet.

Spillet kommer først til Windows, men planen er å slippe en versjon til iPad senere.

Siste fra forsiden