Konkurranse

HyperX Pulsfire Haste II Gaming Mouse

Vi lodder ut fersk spillmus fra HyperX

OPPDATERT: Konkurransen er nå avsluttet.

HyperX

I samarbeid med HyperX lodder vi ut en helt fersk spillmus. HyperX Pulsfire Haste II slippes først i april, men allerede nå i mars kjører vi en konkurranse der én vinner får et eksemplar av den trådete varianten.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å svare riktig på spørsmålet nedenfor. Vi stenger konkurransen og trekker en vinner torsdag 23. mars.

Konkurransen er nå avsluttet. Vinneren er trukket, og kontaktet.

Neste generasjon Pulsfire Haste

HyperX Pulsfire Haste II-spillmus.
HyperX

HyperX Pulsfire Haste II er en oppgradering av Pulsefire Haste-musen, som kommer med en rekke forbedringer. Musen skal fortsatt være svært lett, selv om designen går bort fra forgjengerens hullete skall. I tillegg kommer den både som trådet og trådløs samtidig ved lansering.

Den trådete varianten veier kun 53 gram – noe som er 6 gram mindre enn forgjengeren. Den vil også ha en «polling rate» på 8000 Hz, samt en HyperX 26K-sensor som har en følsomhet på 26 000 dpi.

I likhet med annet utstyr fra HyperX vil man kunne tilpasse spillmusa med Ngenuity-programvaren – her kan man justere alt fra dpi og knappeoppsett, til RGB-belysning og sensorytelse.

Siste fra forsiden