Telialigaen - Rocket League

– Vi møter to guttevalper og en rutinert herremann

Fact er underdogs i kveldens Rocket League-kamp i Telialigaen mot Nordavind.

«BanjoCarry» vet torsdagens kamp blir vanskelig.
Jørgen Moe/Fact Revolution

Etter et lengre avbrekk over høstferien er det endelig klart for mer Rocket League i Telialigaen. Blant kampene som spilles torsdag kveld er Nordavind mot Fact Revolution – en kamp som kan skape spenning, men Nordavind er ikke i tvil om hva sluttresultatet blir.

– Det er ikke noe problem å slå Fact, svarer Theo «Trex» Gagnat kontant når Gamer.no spør om Nordavinds forventninger for kampen.

Hvorvidt «Trex» får rett i den spådommen får du se klokken 20:00 i kveld. Kampen sendes direkte på Twitch-kanalen til Matchpoint.

Selvsikker før start

Theo «Trex» Gagnat og Nordavind er sikker på seier.
BESL Pro

Nordavind-spillerens selvsikre utsagn kommer etter fire runder uten tap denne sesongen. Det har riktignok ikke alltid gått etter planen for «Trex» og kompani, men som han forteller er det ikke Fact som kommer til å påføre Nordavind lagets første tap for høsten.

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Theo «Trex» Gagnat
Sondre «Enlid» Enlid
Mads «Maadzz» Gjelsten

– Ubeseiretstatistikken kommer til å holde seg etter kampen mot Fact, ja, understreker Gagnat.

På papiret er sjansen stor for at «Trex» får rett i spådommen sin. Likevel hadde det ikke vært første gang en forhåndsfavoritt snublet rett etter feriepausen i Telialigaen. «Trex» innrømmer selv at det ikke har blitt mye spilling i løpet av ferien, men mener gutta har stålkontroll.

– Jeg var borte deler av ferien, så det ble mindre spilling enn vanlig. Men jeg føler at vi spiller minst like bra som vi gjorde før ferien.

LES OGSÅ: Nordavind har samlet et nytt lag for å gjenerobre norsk Rocket League »

– En hard nøtt å løse

«BanjoCarry» vet torsdagens kamp blir vanskelig.
Jørgen Moe/Fact Revolution

Mangel på treningstid i ferien er riktignok ikke bare et problem for Nordavind, og Fact befinner seg i ganske nøyaktig samme posisjon. Ifølge Terje «BanjoCarry» Bekkvang gikk ferien med til nettopp å ha ferie, men fingrene har ikke rustet til helt.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

DISSE SPILLER FOR FACT

Vis mer

Terje «BanjoCarry» Bekkvang
Aksel «Fiskebugga» Wassdal
Casper «Sacred» Sperrevik

– Vi har hatt ferie og lite tid til å spille sammen dessverre. Men vi har holdt det vedlike nå og da, påpeker Fact-kapteinen.

Med seks poeng på sine fire kamper ligger Fact på en prekær femteplass, med muligheter for å både klatre eller rase nedover ganske raskt. Skal det gå oppover må det bli poeng mot Nordavind, noe «BanjoCarry» innrømmer at er en svært tøff oppgave.

– Kampen blir meget tøff. Vi møter to guttevalper og en rutinert herremann, som skal bli en hard nøtt å løse. Vi må ha en meget god dag på jobb og de en litt mindre god dag om vi skal slå dem. De er skyhøye favoritter, men moro blir det uansett.

LES OGSÅ: Høstens Rocket League-sesong preges av store endringer og tøff konkurranse »

Fortsatt jevnt

SLIK SPILLES FEMTE RUNDE AV TELIALIGAEN ROCKET LEAGUE

Vis mer

Kl. 20:00: Horizon - Domin
Kl. 20:00: Gemini - Gutta Boyz
Kl. 20:00: Nordavind - Fact Revolution
Kl. 21:00: Sykkylven - Razzle Dazzlers
Kl. 22:00: Maskineriet - Major Militia

Alle kampene spilles torsdag 15. oktober.

Terminliste »

Etter fire runder er det fortsatt svært jevnt, og det er kun fire poeng som skiller første- og sjetteplass. Sesongens midtpunkt kan likevel gi store utslag for kappløpene om både sluttspill og nedrykk.

LES OGSÅ: Nå er det helt gratis å spille Rocket League »

Tabelltopp Gemini har gode muligheter til å øke sin ledelse, med kamp mot Gutta Boyz. Domino skal også helst stikke av med tre viktige poeng i sitt møte med Horizon, som potensielt kan hjelpe laget med å klatre forbi Fact.

Rundens to siste kamper blir Maskineriet mot Major Militia og Razzle Dazzlers mot Sykkylven. Maskineriet og Razzle ser best ut på papiret her, og blir det seier for begge vil status for topp fire forbli akkurat den samme før dobbeltrunden uka etter.

Du kan følge et utvalg av rundens kamper på Twitch-kanalen til Matchpoint. Kampene sendes fra 20:00 på torsdag 15. oktober.

Slik ser tabellen ut etter fire runder.
Telialigaen

Siste fra forsiden