Vi skjønner ingenting av dette spillet

Romkamp om kyllinger?

Artifice Studio

Skaperne av varulvspillet Sang-Froid: Tale of Werewolves jobber med et helt nytt spill, og der er det ikke en eneste varulv i sikte.

Det nye spillet heter Conflicks: Revolutionary Space Battles, og foregår i en alternativ fortid der menneskeheten reiste ut i verdensrommet allerede i renessansen. Nå kriger de så fillene flyr.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si.

Handlingen virker forøvrig helt absurd – bare ta en titt på traileren til høyre.

Fysikk + romskip = kaos

Spillet er et sanntidsstrategispill som benytter seg av realistisk fysikk, og lar deg slenge skipene dine rundt i verdensrommet. Utviklerne sier at de ønsker å kombinere fysikklovenes kaos med dybden i klassiske sanntidsstrategispill.

Målet deres skal være å skape et tilgjengelig, men også svært utfordrende spill. Conflicks skal etter planen lanseres i løpet av høsten, for Windows, Mac OSX og Linux.

Utviklernes tidligere nevnte varulvspill har forøvrig fått mye god kritikk. Spillet blander action og strategi, og foregår dypt inne i Canadas mørke skoger.

To brødre må samarbeide om å redde søsteren sin, som har havnet i trøbbel med Djevelen selv. Om dagen må de legge ut feller i skogen, og om natten må de beskytte hytten sin mot varulver og andre uhumskheter.

Fysikk er moro – bare ta en titt på Octodad: Dadliest Catch.

Siste fra forsiden