Podkast

Retro Crew - Sesong 6 , episode 1

Vi starter vår nye retrospillklubb

Retro Crew fyrer av startsalven med Kirby's Dream Course.

Nintendo

Retro Crew er tilbake etter en lang juleferie, og i år har vi tenkt å prøve noe nytt. I omtrent annenhver episode fremover kommer vi til å invitere dere til å spille et spill med oss.

Vi kommer frem til et retro-spill vi skal spille, så sier vi fra til dere lyttere i episoden før slik at dere også har sjansen til å spille det i forkant av episoden og gjøre deres egne erfaringer – samt kanskje komme med kommentarer om spillet vi kan ta med oss inn i episoden?

Minigolf med Kirby

Denne uken har vi spilt Kirby-møter-minigolf-spillet Kirby’s Dream Course, som kom til Super Nintendo og er tilgjengelig på Virtual Console til Wii U. Vi hadde aldri spilt det før, og det var et artig møte med et av de merkeligste Nintendo-spillene noensinne.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Kirby spiller rollen som golfball og du må få ham ned i hullet på stadig mer og mer merkverdige baner som tilsynelatende flyter rundt i verdensrommet. Hør mer om våre erfaringer med Kirby’s Dream Course i ukens episode!

Lekse til neste spillklubb-episode: Vi skal spille Indiana Jones and the Fate of Atlantis. Bli med oss og spill det hjemme, dere også! Det er tilgjengelig på Steam og GOG. Dato for opptak av neste retrospillklubb er 20. januar (med utgivelse 26. januar), så gå til spillklubbens nettsted for å lese om hvordan du kan bidra til neste episode!

Gått glipp av tidligere episoder?

Retro Crew er et nettradioshow som dedikeres til gamle spill, konsoller og maskiner, laget av Rad Crew i samarbeid med Gamer.no. Du kan blant annet treffe gjengen på Facebook. Her er de tre forrige episodene:

Hva er det som gjør Final Fantasy VII så spesielt?
Hva er det egentlig som gjør en remake bra?
Noen av Retro Crews PlayStation-favoritter vil sikkert overraske deg

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil.

Siste fra forsiden