Konkurranse

Julekalender 2017 - luke 16

Vil du dra på skattejakt i romjulen?

Vi har åpnet dagens kalenderluke.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Spill årets Uncharted-eventyr med ny lyd og håndkontroller

Uncharted: The Lost Legacy.
Espen Jansen/Gamer.no
Platinum Wireless Headset.
Sony

I dagens luke kan du bli den heldige vinneren av Uncharted: The Lost Legacy. Det per nå siste eventyret i Uncharted-serien kan du oppleve med en splitter ny DualShock 4-håndkontroller og et par av Sonys egne trådløse Platinum-hodetelefoner. Disse hodetelefonene tilbyr virtuell 7.1-surround, men kanskje kulest av alt er muligheten til å laste ned egne lyd-presets som er optimalisert for utvalgte spill på hodetelefonene.

I tillegg får du med 12 måneder med PlayStation Plus, som gir deg en del frynsegoder som nye gratisspill hver måned, og solide rabatter på både spill og annet fra PlayStation Store.

Vår anmelder mener Uncharted: The Lost Legacy er en fullverdig Uncharted-opplevelse:

– Det er likevel utrolig mye bra her – enten det er snakk om dialoger, gåter eller flyten fra sekvens til sekvens – og rent teknisk er det nok ingen andre PlayStation 4-opplevelser som kan nå opp til det Naughty Dog leverer her (bortsett fra Uncharted 4: A Thief's End). Hvis dette ikke er slutten, men i stedet bare begynnelsen for en ny rekke med kortere, mer fokuserte Uncharted-spill, er jeg håpefull[...], skriver Espen Jansen i sin anmeldelse.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
1130 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden