Dato for Aliens vs. Predator

Viltjaktsimulator

Sega forbereder tre ulike butikkversjoner av actionspillet.

Med Aliens-lisensen i sin besittelse planlegger Sega et heftig spillcomeback for de slimete rommonstrene. Første skritt er lanseringen av Rebellions' actionspill Aliens vs. Predator, som nå har fått slippdato.

Tenner mot gevær. FIGHT!

Bransjesiden MCV har fått høre fra Sega at tittelen slippes 19. februar i Europa. I tillegg til standardutgaven av spillet planlegges det også to pakker med ekstra godsaker for de som er interessert i denslags. Survivor-utgaven kommer i en lekker stålboks og gir tilgang på ekstra flerspillerkart, mens Hunter-utgaven gir deg kartene pluss en leke, et postkort og noen andre greier.

Aliens vs. Predator er en videreutvikling av konseptet i Rebellions' PC-spill med samme navn fra 1998. De to populære filmromvesenene braker sammen på en fjern planet, og noen uheldige mennesker er fanget mellom dem.

Hver av de tre sidene har sine egne fordeler og ulemper. Menneskene får massevis av kraftige våpen for å jevne ut forskjellen, mens Predatorer får et utvalg eksotiske våpen og krefter, inkludert usynlighet. Som xenomorph har du ingen teknologi å ty til, men kan klatre rundt på vegger og tak for å effektivt overfalle fienden.

Sjekk vår Spillkalender for oppdaterte slippdatoer.

Siste fra forsiden