Konkurranse

Vinn Gears of War 2

Tre spill i potten

Det utrolige actionspillet Gears of War 2 kom i salg fredag. Vi gir bort tre eksemplarer.

I Xbox 360-spillet Gears of War 2 påtar vi oss igjen rollen som muskelberget Marcus Fenix. Sammen med Delta-kompaniet må vi redde planeten Sera fra de monstrøse Locust-hordene. Det blir nye miljøer å utforske, helt nye typer fiender og ferske avslutningsangrep å ta dem av dage med. Epic leverer enda bedre grafikk enn i originalspillet takket være en ny og forbedret Unreal 3-motor.

Marcus Fenix & co.
Nok å ta seg til.

Flerspillerdelen har også blitt forbedret, og hvis du vil spille sammen med en venn kan han når som helst plukke opp en kontroll og kjempe sammen med deg i spillets kampanje. Det er også nettbasert flerspillkamper for opptil ti personer med helt nye moduser, samt en egne samarbeidsmodus for fem spillere hvor det enste målet er å kverke så mange fiender som mulig.

– Overgår originalen

Vår anmelder var i ekstase i sin 10 av 10-omtale, og karakteriserer spillet som «det beste actionspillet jeg har testet noen sinne».

For øyeblikket er det kun 15 spill av totalt 1797 anmeldte, som har fått den høyeste utmerkelsen på Gamer.no.

– Dette er en opplevelse tatt ut av en annen verden, og et spill som overgår originalen med flere hakk. Miljøene er fantastiske, våpnene brutale og fiendene mange. Dessuten makter man å fortelle en skikkelig og engasjerende historie i tillegg. For meg ble dette en komplett spillopplevelse, der tilstedeværelsen nærmest tok overhånd, skrev Mikael Harstad Groven i sin konklusjon.

Slik deltar du

Vi har tre kopier av spillet. For å bli med i trekningen må du svare korrekt på disse spørsmålene:

  1. Hva heter det dødelige værfenomentet i Gears of War 2?
  1. Hvem står bak musikken i spillet?

Konkurransen er åpen frem til klokken 11 fredag 14. november. Vinnerne blir kontaktet på e-post, og annonsert i en egen artikkel her på Gamer.no.

Siste fra forsiden