Konkurranse

Vinn tre flotte spill til valgfri plattform

Thief, Dark Souls II og Lightning Returns ligger på premiebordet denne helgen.

Hver helg arrangerer Tek-nettverket en helgekonkurranse. Redaksjonene i Akam.no, Hardware.no, Amobil.no og Gamer.no rullerer på dette, og denne lørdagen er det spillredaksjonens tur til å grave frem litt godteri til leserne.

Vi har tre svært gode spill i premiepotten nå: Lightning Returns: Final Fantasy XIII, Thief og Dark Souls II.

Lightning Returns: Final Fantasy XIII.

Lightning Returns: Final Fantasy XIII er det siste spillet i Final Fantasy XIII-serien. Lightning har fått den utakknemlige oppgaven å redde sjelene til menneskene i løpet av de tretten dagene som gjenstår før alt går under. Spillet har et videreutviklet og actionfokusert kampsystem, og frister med et stort, åpent og lekent univers med et mylder av mannevonde beist.

I nye Thief vender mestertyven Garret endelig tilbake. I kjent stil må spilleren holde seg i det skjulte mens han klatrer opp vegger, glir langs hustak og forsvinner inn i en busk så snart en vakt kommer. Spillet er i følge vår anmelder en «solid oppvisning i tyverikunst», der man i sitt eget tempo infiltrerer herskapshus og fangekjellere på jakt etter hemmeligheter og gullskatter.

Dark Souls II er siste ledd i den utfordrende rollespillserien. Dersom du har spilt de foregående spillene Demon’s Souls og Dark Souls vet du nok hva du har i vente. Dette er spillet for den som gladelig tar i mot pryl om igjen og om igjen, så lenge det finnes et håp om å vinne til slutt. Dark Souls II byr på en uforglemmelig reise og er i følge vår anmelder et av årets beste spill så langt.

Dark Souls II.

Dark Souls II og Lightning Returns: Final Fantasy XIII leveres på PlayStation 3 eller Xbox 360. Thief er i tillegg i salg for Xbox One, PlayStation 4 og Windows. Vinneren velger selv plattform.

For å være med i trekningen må du svare korrekt på de to spørsmålene under. Vi gjennomfører trekningen mandag 31. mars og annonserer vinneren i egen artikkel. Lykke til!

Siste fra forsiden