Konkurranse

Vinn Xbox 360 og VIP-medlemskap

I en verdensomspennende PGR3-turnering skal 100 mennesker kjempe om én unik førstepremie. Via Gamer.no kan du nå kvalifisere deg, og samtidig stikke av med en spesialdesignet Xbox 360.

PGR100 heter konkurransen som Microsoft snart setter i gang. Det dreier seg i korthet om en online konkurranse som kun hundre personer kan kvalifisere seg til. Alle som blir blant de hundre vinner en spesialdesignet Xbox. Når alle deltakere er valgt ut starter kappløpet om å bli den absolutt beste føreren, som stikker av med en foreløpig uannonsert, men veldig stilig premie. Alle hundre i PGR100 kan også smykke seg med en spesiell PGR100-avatar på Xbox Live.

Denne spesiallagde Xbox 360-en kan bli din.

I store deler av Europa kan hvem som helst, frem til 10. mars, laste ned en spesiallaget PGR100-logo fra Xbox Live Marketplace. Alle som har lastet ned dette bildet, er med i trekningen om en plass blant de 100. Denne kvalifiseringsformen blir ikke tilgjengelig i Norge, pga. lotteriloven, og utvelgelsesprosessen vil derfor foregå på en litt annen måte.

Fra Norge vil i et fåtall mennesker inviteres via ulike mediepartnere, samt det Microsoft kaller Game With Fame, hvor man får mulighet til å spille mot en kjendis. Det er foreløpig ikke avklart hvem denne kjendisen blir, eller hvordan konkurransen vil foregå.

Kvalifisér deg via Gamer.no

Gamer.no har som eneste norske spillside fått anledning til å trekke ut én heldig deltaker som blir direkte kvalifisert til PGR100. Den heldige får, sammen med alle andre deltagere i PGR100 også en spesialdesignet svart Xbox 360. Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å svare korrekt på de spørsmålene vi stiller deg under.

Hva heter det beste Xbox Live-medlemskapet?

Xbox Live Ultimate
Xbox Live Gold
Xbox Live Elite

Hvilken snøbrettproff kan/kunne man onsdag 22. februar utfordre i Project Gotham Racing 3 via Game With Fame?

Markku Koski
Shaun White
Danny Kass

Hvilken gruppe/kjendis har ikke deltatt i Game With Fame?

KoRn
The Strokes
Robbie Williams

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til 5. april. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no på et senere tidspunkt. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden