Lykkelig vinner av drømmetur

Vinneren er kåret

Vi har funnet en verdig vinner av en fotballtur til 15 000 kroner.

1: Side 1
2: Side 2

I to uker har vi samarbeidet med reisebyrået Event Travel og SEGA, utgiveren av Football Manager-spillene, om å gi bort et gavekort på 15 000 kroner for å se valgfri fotballkamp, på valgfritt sted i Europa.

Verdien på gavekortet er nok til å fly til England, spise en god middag, se et topplag i Premier League, overnatte på hotell og reise tilbake til Norge. I tillegg til denne flotte opplevelsen, får vinneren selvsagt et eksemplar av Football Manager 2010.

Vinneren drømmer om å se en Champions League-finale. Her fra 2006 mellom Barcelona og Arsenal. (Foto: Abeeeer/Creative Commons)

Stort engasjement

Siden denne premien var såpass unik, ønsket vi å gjøre noe spesielt ut av konkurransen. Vi kuttet de sedvanlige spørsmålene, og ba isteden leserne våre overbevise oss på andre måter.

Vi ville finne den leseren med størst lidenskap til Football Manager-spillene, og man stod tilnærmet fritt til å gi oss sin historie. Det viktigste var at man gav oss den beste grunnen for å vinne fotballtur og spill.

Totalt fikk vi inn over 80 bidrag, lange og korte, og det er ingen tvil om at det er mye følelser der ute. En annen ting som er sikkert: Ingen blir premiert for å vise til høyt fravær eller skillsmisser grunnet Football Manager-spilling. Så er det sagt.

Vi bet oss merke i et bidrag fra Tore Fløttum. Han gav oss en utfyllende og interessant historie, som viser at han har fulgt serien tett og lenge. Den åpenbare veteranen har erfaring fra alle spillets nyanser, og det kommer tydelig frem at han har viet mye tid og krefter på denne managerserien. I tillegg har han lagt ved fotografi av Domark-utgivelsen fra 1995, og den anerkjente 01/02-utgivelsen, som han fortsatt spiller i dag med oppdatert database.

Svært lykkelig vinner

– Hæ? Tuller du?! Nå får jeg gåsehud i hodebunnen og frysninger gjennom hele kroppen, forteller en strålende fornøyd og meget overrasket Fløttum på telefon i formiddag. Han har vært fast leser av Gamer.no i to og et halvt år.

Tore Fløttum får også et eksemplar av spillet.

– Hva du mest glad for? Turen eller spillet?

– Begge deler. Jeg har ikke rukket å kjøpe spillet enda etter å ha jobbet meg nesten i hjel den siste tiden.

– Du skriver blant annet om din managerkarriere i York F.C. De er vel i femte divisjon i England nå, så det kan bli mange for 15 000 kroner?

– Hehe, ja, men jeg tror jeg vil se noe større. Drømmen hadde vært Champions League-finalen neste år – uansett lag.

– Hvem skal du ta med deg?

– Det blir vel samboeren eller en kamerat, vi får se. Mest sannsynlig samboeren.

Vi gratulerer i alle fall! På neste side kan dere lese hele hans bidrag, i sin originale, uredigerte form.

Fotografiet i toppen er tatt av Crystian Cruz på Premier League-kampen mellom Chelsea og Arsenal tidligere i år. Det brukes av oss i henhold bildets Creative Commons-lisens.

1: Side 1
2: Side 2

Siste fra forsiden