På krigstokt i høst

Vjoooooooooooooooooooom!

Datoen for HAWX 2 har blitt annonsert.

Under et pressearrangement i går, hvor blant annet Eurogamer deltok, ble det annonsert at oppfølgeren til jagerflyspillet Tom Clancy's HAWX kommer 3. september.

Flyspillet blir utviklet av Ubisoft Romania, som også har stått for de seneste spillene i ubåtserien Silent Hunter i tillegg til det første HAWX.

Blant nyhetene i HAWX 2 finner vi avanserte nattbombinger.

Denne gangen er du et medlem av den ultrahemmelige skvadronen HAWX 2. Spillets offisielle hjemmeside lover oss ting som nattokt, intense «dogfights» og oppdrag på steder som Moskva, Polarsirkelen og den persiske gulfen. Utgangspunktene dine vil være hangarskip såvel som ordinære baser, og du kan sågar fylle bensin via tankfly denne gangen.

Utviklerne selv velger å beskrive spillet på følgende vis:

– Du er en av de utvalgte få, et medlem av den ypperste eliten. Du vil bruke sylskarpe reflekser, toppmoderne utstyr og ultrasofistikerte fly, hvis eksistens benektet av mange land, til å dominere luften.

Vår anmelder fant i sin tid HAWX for å være et helt ålreit spill som kunne ha bydd på mye mer om det ikke var såpass enkelt og endimensjonalt. Tiden vil vise hvorvidt oppfølger og lillebror HAWX 2 gjør forgjengeren stolt eller skamfull.

Siste fra forsiden