Demo: SBK09 Superbike World Championship

Vrooom, vrooom

Fartsgale gamere har fått et nytt leketøy.

I forrige uke lanserte Black Bean en spillbar demo av SBK09 Superbike World Championship for Xbox 360. Denne har visstnok blitt lastet ned over 100 000 ganger, så den italienske utgiveren er svært fornøyd. Nå håper de at PC-demoen kan bli en like stor suksess.

SBK09 Superbike World Championship er et motorsykkelspill basert på mesterskapet ved samme navn, med alle de offisielle førerne, lagene og banene fra virkelighetens utgave. Utviklerne lover stor realisme, og har implementert alt fra avansert skademodell til lekre paraplyjenter for å sikre at det hele virker autentisk.

I forhold til forgjengeren loves vi forbedret 3D-grafikk, nymodellerte baner, et bedre brukergrensesnitt og økt realisme. Her får du nye interaksjonsmuligheter med mekanikerne, og mulighet til å stille på absolutt alt som en ekte motorsykkelmekaniker kan stille på, for å få mer ytelse ut av fartsmaskinen din.

Den nylanserte demoen lar deg prøve deg på én av spillets mange baner, og teste om spillet er så realistisk som utviklerne vil ha det til. Demoen er på litt i underkant av 500 MB, og du kan hente den herfra:

Mer informasjon finner du på spillets nettsted (hvor du også kan laste ned demoen om du sliter med de andre lenkene).

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden