Warcraft III: Reforged

Warcraft III: Reforged har begynt betatesting

De første invitasjonene er sendt ut, mens flere får slippe til i ukene som kommer.

Blizzard

Blizzard sparket denne uken i gang betatesting for oppussingsprosjektet Warcraft III: Reforged. I en pressemelding kunngjorde utvikleren at det er flerspillerdelen som skal testes, og dermed trengs det forsøkskaniner.

Blizzard

Testen vil i utgangspunktet være begrenset til kamper på en mot en og to mot to. Spillere får da prøve seg som enten orker eller mennesker, mens både undead og night elf, samt ytterligere moduser, vil ankomme betaen etter hvert.

Først til de som forhåndsbestiller

De første invitasjonene til testperioden gikk ut tirsdag kveld, og betaen er allerede godt representert på strømmetjenesten Twitch – for den som vil ta en kikk på hvordan spillet oppfører seg.

Ifølge Blizzard er det de som forhåndsbestilte Spoils of War-utgaven av Warcraft III: Reforged som står først i køen for testdeltakelse. I løpet av de neste ukene skal flere riktignok få slippe til, inkludert de som forhåndsbestilte standardversjonen.

Warcraft III: Reforged.
Blizzard

Dersom du helst vil styre unna forhåndsbestilling har du likevel sjansen til å havne på deltakerlisten. Da må du bare logge deg inn på kontosiden din hos Blizzard og sørge for at Warcraft er huket av på listen over betatester du ønsker å være med på.

Warcraft III: Reforged ble opprinnelig avduket for et år siden, under Blizzcon 2018. Spillet er en fersk versjon av sanntidsstrategispillet Warcraft III: Reign of Chaos fra 2002, som bygges opp helt fra grunnen.

Planen skal fortsatt være å slippe spillet før utgangen av 2019, men en endelig dato er fortsatt ikke satt. Sjansene er riktignok store for at vi får høre mer til helgen, når Blizzcon 2019 går av stabelen.

Les også: World of Warcrafts neste utvidelse kan være avslørt »

Siste fra forsiden