Warren Spector med nytt studio

Ion Storm er borte, men mannen bak Deus Ex er fortsatt i spillindustrien. Nå har Warren Spector startet sitt eget utviklerstudio.

Det nye selskapet har fått navnet Junction Point, og består for det meste av folk fra det nå nedlagte Eidos-studioet Ion Storm. Warren Spector har ikke akkurat vært raus med detaljene om hva det er de driver på med, men han har fortalt at de jobber med en fantasybasert tittel under hans ledelse.

Hva slags sjanger det er snakk om eller hvilke plattformer spillet kommer til vet vi ingen ting om, og med tanke på at det nye studioet er så ungt som det er, vil det nok fortsatt ta en stund før fruktene av deres arbeid kommer til syne.

Nettstedet GameSpot peker på at navnet "Junction Point" ser ut til å være tatt fra et massivt flerspillerrollespill Warren Spector og Art Min (som har rollen som visepresident i det nye studioet) jobbet med hos kultutvikleren Looking Glass Studios. Dette har fått GameSpot til å spekulere i om de jobber med et MMORPG-spill.

Uansett hva som er tilfelle; vi kommer naturligvis til å følge Junction Point med haukeblikk, og vil være på pletten med mer informasjon så snart Warren Spector og medarbeiderne hans forteller hva de driver på med.

Siste fra forsiden