Warren Spector og John Woo i samarbeid

Spilldesigner Warren Spector og filmregissør John Woo har slått seg sammen om et nytt prosjekt, som får både film og spill.

Pressebyrået Reuters melder at den erfarne spilldesigneren Warren Spector og Hollywood-regissøren John Woo samarbeider om Ninja Gold, et prosjekt som skal gi oss både film og spill. Ninja Gold foregår i den moderne verden, og omhandler den kriminelle japanske organisasjonen Yakuza og den russiske mafiaen, som begge er involvert i et gulltyveri i Sør-Afrika.

Spillets hovedperson er en ninjakriger som presses til å gå inn i rollen som en moderne spion. Konseptet bak Ninja Gold skal være utviklet av Warren Spector, men John Woo skal ha vært svært delaktig i den kreative prosessen.

Warren Spector forteller at han hele tiden har ønsket å utvikle et konsept som kunne fungere like godt som spill og som film. Dette mener han er mye mer spennende enn det som typisk skjer når noen bestemmer seg for å lage et spill basert på en film, eller omvendt.

Det fortelles ikke når vi kan forvente å se Ninja Gold i spillform, og for øyeblikket ser det ikke ut som prosjektet har fått noen utgiver. John Woo og selskapet hans håper imidlertid å få satt i gang filmproduksjonen til neste år.

I mellomtiden kan vi se frem til John Woos første spillprosjekt, actionspillet Stranglehold, som er en spirituell etterfølger til filmen Hard Boiled fra 1992.

Siste fra forsiden