Watch Dogs Legion - Gamescom trailer

Watch Dogs Legion har en gammel mann som plutselig kan dø mens du spiller som ham

Se ham og flere snedige typer du kan spille i den nye traileren.

Da Watch Dogs Legion ble avduket under E3 i år var det særlig ett trekk som var imponerende – lovnaden om at man vil kunne spille som alle figurer i den åpne verdenen. Vi fikk faktisk prøve det selv på messegulvet i Los Angeles, og vår utsendte skribent fikk spille som en 70 år gammel hacker-bestemor, noe som falt veldig i smak.

Vårt nyeste smakebit av spillet fikk vi mandag kveld, da Google viste frem flere av spillene som kommer til strømmeplatformen Stadia. Du kan selv se den nye traileren ovenfor.

RIP Alan

Utvikler Ubisoft har trukket frem et knippe av de mange snedige folkene man vil kunne smyge inn i for å kontrollere i motstandsbevegelsen. Vi la særlig elsk på en tilsynelatende hyggelig pensjonist med sixpence og en brunstig mustasje, som kan sparke fra seg med automatvåpen og tørkle foran trynet om det ligger i kortene. Han gjør faktisk 100 % skade med rifler, ifølge beskrivelsen. Men han har tydeligvis én svakhet: han er så gammel at han kan segne om når som helst.

Ubisoft

Ellers viser traileren et knippe andre briter, slik som Viktor som tar 50 % skade dersom han har noen enheter innabords. Eller advokaten Sue som har en 25 % sjanse for å få fengslede medlemer av motstandsbevegelsen ut av buret.

Watch Dogs Legion presenterer et mørkt London under et hardt regime. Det er opp til spilleren å ta tilbake kontrollen ved å rekruttere folk til motstandsbevegelsen.

Ferdigheter spiller inn. Noen er slåssekjemper, mens andre er mer teknisk anlagt og kan hacke seg inn i alskens av maskiner. Men pass på: dersom en figur dør, er den borte for alltid. Så … RIP Alan.

Spent skribent

Vi fikk som sagt testet litt av spillet under E3-messen, og synes det hele virket veldig interessant.

Ubisoft

– Om Watch Dogs: Legion virkelig blir det det prøver å være, er det intet mindre enn et teknisk underverk pakket inn i en morsom åpen verden. Her kan du bruke Londons infrastruktur i din favør, hacke droner og biler, til og med gjøre deg selv usynlig ved å hacke chip-duppeditter som folk rundt deg har koblet til synsnerven sin. Er du uforsiktig dør du, og da dør figuren du styrer permanent. Dette, kombinert med relasjonen man bygger fra figur til figur gjennom rekrutteringen, føles (i hvert fall i demoen jeg spilte) som en fin måte å knytte et forhold til hver figur på, synset vår skribent etter å ha tilbragt litt tid med spillet i juni.

Watch Dogs Legion slippes til PlayStation 4, Xbox One, Stadia og Windows 6. mars 2020.

LES OGSÅ: Sniktitt på Watch Dogs Legion »

Les også
Anmeldelse: Watch Dogs: Legions

Siste fra forsiden