Western-strategi fra Cryptic Comet

Skaperne av Solium Infernum jobber med westernspill.

Cryptic Comet er en indie-utvikler som står bak spillene Armageddon Empires og Solium Infernum (som begge har fått åttere her på Gamer.no). Om få måneder det vesle selskapet å lansere sitt neste spill, Six Gun Saga.

Det første bildet fra spillet.

Six Gun Saga er egentlig resultatet av et mye større prosjekt. Selskapet jobber nemlig med et spill med kodenavnet «rogue expedition», og i utgangspunktet var dette planlagt som et westernspill hvor man la ut på eventyr i en tilfeldig generert verden (litt som i «roguelike-sjangeren»).

Etter hvert valgte de imidlertid å gå bort fra westernkonseptet for dette prosjektet, og dermed satt de med en rekke materiale som de ikke kunne bruke. Dette resulterte i Six Gun Saga.

Six Gun Saga er et strategi/kortspill som vil minne litt om kortspillene Race for the Galaxy, Dominion og Poker. Du må flytte bandittene dine rundt på et lite spillbrett for å bekjempe motstanderne og ta over hovedkvarterene deres, og kampene avgjøres i kortspillformat.

Spillet lar deg kjempe mot opp til tre datastyrte motspillere, og du vil visstnok få møte en rekke figurer fra den historiske vesten. Som vanlig med Cryptic Comets spill loves vi også mengder av tøffe strategiske valg underveis.

Siste fra forsiden