Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein: The New Order er gratis til og med torsdag

Epic Games Store gir bort nok et PC-spill.

Bethesda Softworks

Nyeste gratistilbud fra Epic Games Store byr opp til hissig kamp mot nazister. Det dreier seg om Wolfenstein: The New Order, som er gratis frem til torsdag 9. juni, klokken 17:00.

Wolfenstein: The New Order.
Bethesda Softworks

De som ønsker seg et eksemplar kan besøke spillets oppføring i nettbutikken. Her trykker man på «Get»-knappen og logger seg inn. Deretter blir spillet å finne i Epic-biblioteket, der du kan laste ned og spille så mye man vil.

Høyoktan skyteaction

Wolfenstein: The New Order ble først lansert i 2014, som det første i serien utviklet av svenske MachineGames. Førstepersonsskyteren plasserer spillere i et alternativt univers, der Hitler og kompani vant andre verdenskrig og helten B.J. Blazkowicz er den eneste som kan stoppe dem.

Vår anmelder satte pris på spillets overdådige actionsekvenser og verdenen MachineGames bygget. Likevel holdt ikke opplevelsen hele veien inn, mente han.

– Med lette kontroller og god våpenfølelse er dette tretten timer med enkel, men intens og tidvis oppslukende action. Men selv om Wolfenstein aldri er i nærheten av å være dårlig, legger det slappe våpenutvalget, de typiske fiendene og den velkjente dynamikken igjen et inntrykk av at spillet hele tiden underpresterer, skrev Tobias Strøm-Blakstad.

LES OGSÅ: MachineGames jobber med Indiana Jones-spill »

Siste fra forsiden