World of Final Fantasy får en demo neste uke

Prøv en smakebit av Square Enix’ sukkersøte rollespill.

Square Enix annonserte denne uken en demo for World of Final Fantasy, som kan lastes ned på PlayStation 4 og PlayStation Vita fra og med den 17. oktober. Demoen byr på en innføring i det noe utradisjonelle rollespillet, og gir spillere muligheten til å finne ut om det sukkersøte eventyret passer for dem.

Cloud fra Final Fantasy VII er blant figurene man kan møte på.
Square Enix

I den lille smakebiten møter man hovedpersonene Reynn og Lann, som sammen med sine små hjelpere legger ut på oppdrag. Underveis møter man flere figurer fra tidligere Final Fantasy-spill, som Cloud, Lightning og Tidus, og alle som fullfører demoen får en spesiell rustning som kan brukes i det endelige spillet.

Square slapp også en ny trailer for World of Final Fantasy, som du kan se i videovinduet øverst i artikkelen.

For nye og gamle fans

Med World of Final Fantasy prøver Square å lokke en ny generasjon med spillere til den populære rollespillserien, samtidig som utvikleren frister med en god porsjon nostalgi for eldre fans.

Handlingen følger Reynn og Lanns reise til en mystisk verden, der de to må gjenoppdage en rekke tapte minner. På ferden treffer man flere kjente fjes fra Final Fantasy-serien, som både kan hjelpe tvillingene på sin reise eller forsøke å stoppe dem.

Den visuelle stilen er fargerik og leken, i motsetning til en del nyere Final Fantasy-spill. Kampene blir på sin side turbaserte, til glede for fans av eldre spill i serien.

World of Final Fantasy kommer til PlayStation 4 og PlayStation Vita den 28. oktober.

Final Fantasy XV er heller ikke langt unna.
Se en time med video fra det kommende spillet her »

Siste fra forsiden