World of Warcraft: Shadowlands

World of Warcraft: Shadowlands kommer 24. november

Den utsatte ekspansjonen har fått ny dato og trailer.

En måned etter utsettelsen av World of Warcraft: Shadowlands, har Blizzard kunngjort en ny slippdato. Utvidelsen kommer nå 24. november, melder utvikleren i en pressemelding.

Her ser du akkurat når Shadowlands blir tilgjengelig forskjellige steder i verden.
Blizzard

På spillets nettsider retter sjefsprodusent John Hight en takk til alle som har ventet tålmodig på Shadowlands og de som har bidratt med tilbakemeldinger fra både betatesting og pre-patch-oppdateringen.

Ifølge Hight har den ekstra utviklingstiden blitt brukt til polering, samt overhaling av spillets «endgame»-innhold.

– Siden vi først fortalte dere om vår beslutning om å utsette, har vi brukt tiden på å finpusse på utvidelsen og fikse på «endgame»-opplvelsen. Dette inkluderer overhaling av kamper og belønninger i the Maw, og en justering av Covenant-systemene slik at valg har en umiddelbar effekt og mer tydelige langtidsmål.

Med Shadowlands-datoen satt har Blizzard også bestemt seg for når den vandøde Scourge-fraksjonen vil invadere verdenen. Det tradisjonelle førutvidelsesopplegget vil nå foregå 10. november.

Videre melder utvikleren at det første Shadowlands-raidet, Castle Nathria, åpnes 8. desember. I videovinduet øverst i artikkelen kan du se en smakebit på historien denne utvidelsen skal fortelle.

Cyberpunk 2077 kommer nå i desember.
Spillet måtte utsettes nok en gang »

Siste fra forsiden