World of Warcraft Classic

WoW Classic åpner dørene til Ahn'Qiraj i juli

Spillere må samarbeide for å låse opp det klassiske raid-området.

Blizzard Entertainment

World of Warcraft Classic følger sakte, men sikkert i originalspillets allerede opptråkkede løype, med jevnlige oppdateringer og utvidelser. Nå er Blizzard klar for neste punkt på lista, nemlig opptakten til Ahn'Qiraj.

Ahn'Qiraj-oppdateringen byr blant annet på to raid.
Blizzard Entertainment

29. juli begynner kappløpet for å åpne portene til det insektbefengte området. Arbeidet krever at minst én spiller på hver server tråkler seg gjennom en lengre oppdragskjede for å lage nøkkelen kalt Scepter of the Shifting Sands. I tillegg må spillere på både Alliance- og Horde-siden sanke inn tonnevis med ulike ressurser.

Med dørene åpnet kan spillere prøve seg på to forskjellige raid: Ruins of Ahn'Qiraj for opptil 20 spillere og Temple of Ahn'Qiraj for 40. Sistnevnte kulminerer i en kamp mot selveste C'Thun, en legendarisk styggedom i Warcraft-universet.

Med lanseringen av Ahn'Qiraj nærmer Classic seg veis ende for den opprinnelige Vanilla-opplevelsen. Neste stopp byr på mer død og elendighet i Naxxramas, den siste store oppdateringen før The Burning Crusade kom på banen. Hvorvidt WoW Classic også vil få de større ekspansjonene etter hvert har Blizzard ikke sagt noe om.

I andre Warcraft-nyheter lader Blizzard opp til å dele mer om originalspillets neste ekspansjon – Shadowlands. Klokken 18:00 på onsdag 8. juli inviterer blant annet spillsjef Ion Hazzikostas til en direktesending, der vi potensielt kan få bekreftet en slippdato.

LES OGSÅ: Warcraft-regissøren hadde planen klar for ytterligere to filmer »

Siste fra forsiden