World of Warcraft Classic

WoW Classic vil snart tilby gratis flytting fra de travleste serverne

Ta med deg figuren og vennene dine til et roligere nabolag.

Blizzard

En uke etter lanseringen av World of Warcraft Classic, er opplevelsen fortsatt preget av venting og lange køer for mange. Blizzard har åpnet en rekke nye servere, men for de som allerede er i gang med figurer på de travleste serverne er det å forlate dem lite fristende.

World of Warcraft Classic-opplevelsen har så langt vært frusterende for mange.
Blizzard

For å gjøre alt litt enklere vil utvikleren derfor snart introdusere gratis flytting fra servere der overbefolkningen er verst. Det meldes via Blizzards offisielle nettforum.

– Når gratis flytting av figurer blir tilgjengelig fra en av de mest folksomme serverne, vil spillere få muligheten til å sette i gang prosessen enten via skjermen der man velger figur eller direkte fra serverkøen, heter det.

Mens detaljene for flytting i Europa fortsatt er vage, har Blizzard allerede avslørt hvordan prosessen vil fungere i Nord-Amerika. Spillere på de utvalgte serverne får flytte til enten en nyopprettet server eller en med færre spillere.

For å garantere at hele guildet eller vennegjengen kommer over sammen vil de nye reisemålene kun være åpne for eksisterende figurer som benytter seg av gratis flytting i en 24-timersperiode. Etter det åpnes dørene opp for alle.

Dersom du kan tenke deg å flytte har Blizzard gjort klar en liste med ting å huske på. Man kan nemlig ikke flytte på figurer som er guild-leder, har aktive bud eller gjenstander for salg på auksjonshuset eller har uåpnet post. Mer informasjon vil slippes så snart utvikleren er klar.

Les også: Slik velger du rett yrke i WoW Classic »

Siste fra forsiden