Xbox-tilbud til jul

Kjenner du noen småtasser som har vært snille nok til å fortjene en Xbox 360 under juletreet? Da har Microsoft gode nyheter.

Det kjedeligste som finnes er å få en ny konsoll i julegave, uten å ha noe å spille på den. Og for foreldre eller besteforeldre som kanskje ikke har alt for mye peiling på spill, kan det være vanskelig å finne ut hvilke spill de eventuelt bør sende med konsollen. Hvis de kommer hjem med Transformers eller Superman Returns kan jo julekvelden bli en katastrofe.

Fargerik moro i Viva Piñata

Nå har Microsoft løsningen, i form av en ny pakke som vil bli gjort tilgjengelig i butikkene fra og med 2. november. Denne inkluderer en Xbox 360 og to spill, og prisen er ikke helt urimelige 3295 kroner. De to spillene som befinner seg i pakken er Forza Motorsport 2 og Viva Piñata, som begge har fått god kritikk av pressen og mye ros av spillerne.

Ellers mener den amerikanske konsollgiganten at de har et ekstremt sterkt spillutvalg denne sesongen, med titler som Halo 3, Project Gotham Racing 4, Mass Effect, Ace Combat 6, Bioshock og Blue Dragon. Konklusjonen deres er enkel: Det blir en grønn jul for Europa.

Siste fra forsiden