Zelda-eventyr utsatt til 2006

Triste nyheter for Zelda-tilhengerne - Twilight Princess har blitt utsatt til neste år.

Nintendo kom i dag med en kort og konsis pressemelding hvor de forteller at utviklerstudioet bak The Legend of Zelda: Twilight Princess har besluttet seg for å ta seg ekstra tid, for å legge til det de kaller "fantastiske nye elementer" (uten at pressemeldingen går i detalj om hva det er som skal legges til). Dette betyr at spillet nå skal lanseres globalt i 2006.

Nintendo skriver videre at de forstår at denne avgjørelsen vil lede til skuffelse hos mange tilhengere av serien, men at de er overbevist om at den ekstra utviklingstiden vil føre til en mye bedre spillopplevelse. Dessuten påpeker de at GameCube-tilhengere har flere andre spill å glede seg til i år, som Mario Smash Football, Battalion Wars, Fire Emblem: Path of Radiance og Pokémon XD: Gale of Darkness.

Vi tittet på Twilight Princess på årets E3-messe, og Nintendo-folkene måtte omtrent bruke makt for å få vår Zelda-frelste journalist til å la andre få prøvespille de spillbare sekvensene Nintendo hadde gjort klare i det herlig fantasifulle "Zelda-huset" sitt. For hans egen skildring av opplevelsen, kan du lese vår sniktitt.

Siste fra forsiden