Zelda: Four Swords Adventure til Europa

Det neste eventyret til Nintendo-helten Link kommer til Europa i Januar.

Nintendo har nå kunngjort at The Legend of Zelda: Four Swords Adventure kommer til Europa. Den britiske utgivelsesdatoen er lagt til 7. januar neste år. Four Swords Adventure er et Zelda-spill i klassisk stil, hvor du ser handlingen ovenfra og det meste er i 2D.

Det som gjør at spillet skiller seg ut er det faktum at opp til fire spillere kan spille sammen, ved at du kopler sammen GBA-er til GameCube-konsollen din. Dermed får hver spiller sin egen lille skjerm, og spillerne kan reise rundt i spillverdenen (Hyrule) uavhengig av hverandre. Når alle er på samme skjerm vises handlingen på TV-skjermen igjen.

Spillet har også et kompetitivt modus (en slags "deathmatch" for to eller fire spillere), og dessuten kan de som ikke har tilgang til en eller flere GBA-er spille det helt alene, og bruke en standard GameCube-kontroller til å kontrollere alle de fire heltene.

Spillet starter med at prinsesse Zelda forsvinner. For å redde henne lures Link til å slippe vindtrollmannen Vaati fri fra et magiske fengsel, og det går ikke særlig godt. Nå må Link bruke kraften til det magiske "Four-Sword" til å dele seg i fire identiske Link-er. Disse må reise gjennom åtte klassiske områder av Hyrule for å finne en haug ulike kraftkrystaller.

Samarbeid er nøkkelordet i dette spillet, og flere av oppgavene krever at alle de fire Link-ene jobber sammen. Spillet er i klassisk 2D-stil, som Zelda: A Link to the Past, men kommer med en haug spesialeffekter. Spillerne får også utforske flere velkjente områder og kjempe mot kjente fiender.

Siste fra forsiden