Zombie-overraskelse skjult i Black Ops

Treyarch leverer et usedvanlig gjennomført påskeegg.

Call of Duty: Black Ops ser ut til å være relativt spekket med innhold. Men i tillegg til en mengde allerede annonserte modi er det noen observante gamere som allerede har oppdaget at det ligger et såkalt påskeegg skjult i spillet.

I hovedmenyen til spillet, hvor hovedpersonen sitter lenket fast til en stol, er det mulig å bryte seg ut av stolen og vandre bort til en PC bak i rommet. Her skal du «hacke» PC-en, som egentlig bare betyr at du må klare å finne passordet.

Klarer du det blir du møtt med en tittelskjerm for arkadespillet Dead Ops: Arcade. Du bes til og med om å sette inn en mynt, men det er heldigvis ikke nødvendig for å spille.

Dead Ops: Arcade er et actionspill sett fra et fugleperspektiv, hvor du skyter med høyre analoge stikke og beveger deg med venstre. Umiddelbart kan det minne litt om det nylige Lara Croft and the Guardian of Light.

Spillet ser ut til å gå ut på å drepe zombier, og underveis finner du oppgraderinger og annet småsnacks.

Activision er visstnok i full gang med å ta ned alle videoer som røper hvordan dette gjøres, men hvis du sitter på en tidlig kopi av spillet og har lyst på instrukser kan du sjekke ut videoen under foreløpig:

Les også:Activision tviholder på gullkyrne
Les også:Black Ops for brutalt for japanerne
Les også:Mer Starcraft først i 2012?


(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden