Zombieklassiker spillmatiseres

Army of Darkness er på vei til en iPhone nær deg.

Filmen Army of Darkness fra 1993 er en sann kultklassiker, der den bygger videre på absurditetene fra de to foregående utgivelsene i Evil Dead-filmen med mindre fokus på gørr og mer fokus på snedig humor.

Ja, dette er en sann bauta innen komediesegmentet av skrekkfilmsjangeren, og det er dermed grunn til å jodle et dempet hurra når det endelig skal få sin første spillmatisering, det sier i hvert fall Toucharcade.

Det er Backflip Studios, kjent for blant annet Ragdoll Blaster og Paper Toss, som skal stå for tolkningen av den absurde filmen. Hele affæren skal finne sted på iPhone, iPod Touch og iPad, og er ventet å komme ut til starten av neste år.

Spillet skal for øvrig være i tower defense-stil, og dreie seg om å beskytte den magiske boka Necronomicon fra horder av såkalte «Deadites», som er Evil Dead-seriens tolkning av zombier. Her kan man benytte ikoniske våpen som hagla, bedre kjent som «Boomstick»-en og motorsag.

Videre loves vi en tett tilnærming til filmen, noe som også inkluderer en hel rekke av legendariske sitater som med tiden har blitt solid forankret i populærkulturen.

Hail to the king, baby!

Siste fra forsiden