Act of War: Direct Action (Windows)

Act of War: Direct Action er et sanntidsstrategispill med en historie og spillunivers produsert av Eugen Systems i samarbeid med den kritikerroste New York Times-forfatteren Dale Brown – en ekspert på det amerikanske militæret, globale konflikter og fremtidsrettet militærteknologi. Spillet forteller en høyrealistisk historie om en amerikansk elitestyrke, som kjemper mot en internasjonal sammensvergelse som truer verdensordenen.

Act of War: Direct Action tar deg med på en skremmende og troverdig virkelighet med spenning, intriger og geopolitiske miltiærkonflikter, pakket inn i noe som loves å være et strategispill av ypperste kvalitet. Detaljnivået skal være på høyde med det vi tidligere kun har vært vitne til i skytespill, og spillmotoren tilbyr full 3D. Dette er i følge Atari en sniktitt inn i fremtidens krig. Ingen plass er trygg.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 18. mars 2005
  • Sjanger: Strategi
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: Eugen Systems
  • Utgiver: Atari

Artikler om Act of War: Direct Action

Act of War: Direct Action

Act of War: Direct Action har vært ute på markedet en stund, men først nå har Atari lansert flerspillerdemoen. Vi har de nødvendige lenkene.

Act of War: Direct Action

Det er ikke hver dag det kommer ut et spill som lar deg slåss mot terrorister på dørstokken til dronningen av England eller jage dem ut Kongressbygget i Washington D.C. Dette er bare en håndfull av hva Act of War lar deg gjøre i Ataris seneste storsatsing.

Act of War: Direct Action

På mandag offentliggjør Atari en fersk actionfylt trailer fra sitt kommende strategispill Act of War: Direct Action, men lesere av Gamer.no trenger ikke vente så lenge.

Act of War: Direct Action

Skjermbilder og filmer fra dette sanntidsstrategispillet har tatt spillverdenen med storm. Nå får vi se om demoen klarer det samme.

Act of War: Direct Action

På mandag offentliggjør Atari den første filmen fra sin nye storsatsing Act of War: Direct Action. Men allerede i dag kan du se den på Gamer.no.

Bilder fra spillet

Til toppen