Anarchy Online (Windows)

Anarchy Online er et såkalt massivt onlinespill (MMORPG) satt i en sci-fi-inspirert verden, flere tusen år inn i fremtiden. I tradisjonell rollespill-stil skal spillerne bygge opp sine egne figurer ved å slåss mot verdens ondskap, og bygge opp sine egenskaper og atributter i en verden sammen med tusenvis av andre mennesker. Spillet utvikles av norske Funcom, som også står bak Den Lengste Reisen.
Sentralt i spillet står konflikten mellom Klanen og det enorme selskapet Omni-Tek. Spillere kan aktivt da del i denne konflikten, noe som åpner for kamper mellom spillere og de datastyrte figurene i spillet. I stedet for magi, som du finner i de andre typiske rollespillene, har du her Nano-roboter som spillere kan lære å mestre til det fulle. Anarchy Online er et spill med figurer i sorte lateks-klær, store laserpistoler og fremtidsbyer.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 27. juni 2001
  • Sjanger: Massivt online
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Funcom
  • Utgiver: Funcom

Artikler om Anarchy Online

Reklamer i Anarchy Online

Funcom og det amerikanske reklamebyrået Massive har kunngjort en avtale som bringer reklame fra vår verden til Rubi-Ka.

Julekalender 2004 - luke 7

Det er nå bare 17 dager igjen til julaften, og vi forsetter forsøket på å gjøre ventetiden enklere. I dagens julekalenderluke kan vi friste med Anarchy Online-spill og 90-dagers gratis spilletid.

Tilbring vinteren online

Sitter du og fryser på tærne bare du ser snøen utenfor vinduet? Kunne du tenkt deg til eksotiske steder, men budsjettet tillater ikke en Syden-tur? Kanskje MMORPG-sjangeren kan friste.

Intervju med Funcom om Anarchy Online

Funcom ble etablert for ca. 8 år siden. Dengang var det 5 individer som hadde et sterkt ønske om å lage spill. Det gjør de fortsatt. Ledelsen så for seg at PC-spill var tingen å satse på, og da spesielt online-spill. Kontorer ble raskt opprettet i Norge også. Og det er herfra det meste av markedsføringen og utviklingen kjøres i dag.

Anarchy Online

Det er nå over et halvt år siden Anarchy Online ble lansert her til lands, og mange lurer nok på hvorfor i all verden vi skriver om det først nå. Saken er den at Anarchy Online først de siste 3-4 månedene virkelig har kommet til sin rett.

Anarchy Online

Det er nå kun få dager igjen til en av de viktigste begivenhetene i norsk IT-bransje finner sted. Storsatsingen Anarchy Online fra norske Funcom skal lanseres med brask og bram 27. Juni. Det er en dag som neppe kommer til å bli glemt med det aller første, derimot er det en hendelse som virkelig kan sette Norge på kartet.

Bilder fra spillet

Til toppen